Nu știu dacă mi-am înșelat soția

1963

Am fost, de revelion, la o petrecere de figuri, la un hotel din București. Singur, soția a preferat să meargă să facă revelionul cu părinții, iar noi nu ne formalizăm la așa ceva.
Petrecerea ar fi trebuit să fie cu oameni din industrie, șa că m-am așteptat să fie mulți cunoscuți de-ai mei, dar nu chiar atât de mulți peste câți am dat.

Iar printre ei era și fosta mea prietenă, să îi spunem Giorgi. Giorgi, o brunetă frumoasă, mică de statură și focoasă cu draci, mă părăsise pentru că ea voia să își trăiască viața, nu se gândea la căsătorie, copii și altele pe vremea când eram împreună, iar eu le aveam în cap.

M-am întâlnit cu ea pe culoarul care ducea spre toaletă. Muzica era la maxim, aveam deja ceva alcool în mine și, când am văzut-o, am simțit ca un fier înroșit în inimă și, brusc, s-au întors la mine toți anii aceia în care era a mea, o aveam și mă jucam cu ea în toate felurile în care îmi trecea prin cap. Și credeți-mă, mi-au trecut multe prin cap.

Ne-am oprit față în față, ne-am privit câteva secunde, am întins mâna spre ea și am atins-o pe braț, după care, nu știu cum, ne-am trezit sărutându-ne sălbatic și simțindu-ne corpurile prin haine. Și poate aș fi mers mai departe, doar toaleta era lângă noi, dar brusc am avut în față imaginea soției mele și m-am smuls din brațele ei. Ne-am atins mâinile și ne-am despărțit, ea s-a dus lângă prietenul/soțul ei, eu am plecat acasă.

De atunci stau și mă gândesc. Mi-am înșelat soția sau nu? Trebuie să îi spun ce s-a întâmplat? Ar fi greșit? Îmi pun în joc căsnicia pentru o greșeală care nu a însemnat nimic?

Etichete: · · · ·

Comments

  • Asta nu e inselat!

    TmBlog February 11, 2019 3:23 pm
  • ar trebui sa-ti intrebi sotia!

    dodoi February 25, 2019 1:50 pm

Tu ce parere ai?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

                   

Trimite și povestea ta, complet anonim: